Este timpul sa incepeti sa oferiti produsele si/ sau serviciile dvs. Online cu noi!

Este timpul sa incepeti sa oferiti produsele si/ sau serviciile dvs. Online cu noi!
Ce ne face pe noi diferiti?

Platforma iti creeaza un loc de calitate unde iti optimizezi costurile pentru a conduce o afacere de succes!

Goodprofi va permite sa gasiti rapid executori fideli si de incredere pentru realizarea sarcinilor de diferit tip. Noi ajutam pe clienti sa economiseasca timp si bani, iar freelancerii sa gaseasca noi clienti.
Avem o experienta bogata in pietele B2B si B2C si cu abilitatea de a implementa algoritmi puternici de recomandare care invata in timp, evolueaza si sa se imbunatateasca.

Platforma noastra este flexibila pentru executarea oricarui serviciu dorit, (ex. Serviciul ajută la găsirea unui curier, a unui camioner, a unui mecanic auto, a unui avocat, a unui designer, a unui dezvoltator web, a unui instalator, a unui curator, a unui fotograf, a unui operator, a oamenilor pentru evenimente.)  cit si a unor cerinte speciale (ex. Aveti nevoie de un curier pentru livrarea documentelor, primirea semnaturii si intoarcerea documentelor, majoritatea companiilor de livrare vor refuza deoarece au program de lucru bine definit.). Un curier privat va accepta acest task pentru satisfacerea cerintilor ambelor parti. Platforma noastra va ajuta sa gasiti contractor cu o abordare flexibila in furnizarea de servicii. 


Distribuie articolul

Articolul precedent

Fii ușor de găsit și de contactat prin noul serviciu GoodProfi.com!

Articolul urmator

Internetul a schimbat piața muncii