Cum functionează pentru Profesionisti?

Ești liber profesionist sau prestator de servicii și îți dorești să îți mărești lista de clienți și să-ți maximizezi profitul? Platforma Goodprofi vine cu cea mai mare diversitate de servicii divizate pe categorii și subcategorii, unde vei găsi potențialii clienți într-un mod sigur și rapid. 

1. Vă înregistrați pe platforma goodprofi.com în mod simplu și rapid. Creați profil ca Persoana Juridica în cazul companiilor, și ca Persoană Fizică  daca sunteți liber profesionist.

2. Confirmați adresa de email.

3. Accesați Profilul meu /Despre mine si completați cu descrierea serviciilor pe care le prestați.

4. Accesati Profilul meu/ Setări  Indicați în ce categorii doriți să deveniți Profesionist, adăgați o descriere a serviciilor efectuate, încărcați poze la lucrările efectuate și Confirmați numărul de telefon.

5. Pentru a găsi comenzi accesați pagina COMENZI!

6. Pentru a deveni Profesionist este nevoie să procurati un ABONAMENT.  Suplinirea contului are loc prin intermediul cardului bancar si prin ( Terminalele QIWI doar pe teritoriul R.Moldova)

7. Achitarea la terminal QIWI ( R. Moldova), dupa inregistrarea pe platforma, puteti reincarca contului prin Terminal QIWI ( butonul ANUNTURI -> GOODPROFI -> si introduceti numarul dvs de telefon. Imediat banii apar pe contul tău personal pe Goodprofi.