Cum functionează pentru Profesionisti?

GoodProfi vine să revoluționeze piața serviciilor din țara noastră doar de la un click distanță. 

Ești liber profesionist sau prestator de servicii și îți dorești să îți mărești lista de clienți și să-ți maximizezi profitul? Platforma Goodprofi vine cu cea mai mare diversitate de servicii divizate pe categorii și subcategorii, unde vei găsi potențialii clienți într-un mod sigur și rapid. 

Înregistrarea pe platforma goodprofi.com este gratuită, simplă și rapidă. Pasii pe care trebuie să-i urmezi pentru a lăsa oferte si a aplica la joburi sunt:

1. Inregistrati-vă pe www.goodprofi.com ca persoană fizică sau juridică.

2. Accesti Profilul meu/ Setări, si completati toate rubricile cu date despre dumnevoastră, in ce categorii doriti să deveniti Profesionist, confirmati numărul de telefon indicând corect formatul ( +373 ..69, 68, 79, 78, sau +40 755...), adaugati poze si descrierea despre ce serviciile pe care le prestati sau ce produse vindeti.

3. Bifati "Vreau să devin Profesionist Goodprofi si să aplic la joburi" !

4. După verificarea contului de către Administratie, veti deveni Profesionist Goodprofi.

Ce vă oferă statutul de Profesionist?

1. Să aplicati la toate joburile/ oferte de muncă de pe site. Accesati rubrica Joburi, alegeti jobul care vă intereseaza si accesati butonul "Apasă aici! Propune Oferta ta".

2. Descrieti cu ce sumă sunteti gata să indepliniti acest job, datele dumnevoastra de contact si de ce Clientul să vă aleagă anume pe dumnevoastră.

3. Clientul care a postat jobul primeste toate ofertele de la Profesionistii Goodprofi. Va discuta cu cei care iau făcut o ofertă care l-a interesat. 

4. Clientul va verifica si Profilul profesionistului pe Goodprofi. Administratia vă recomandă să completati cu date reale, poze la lucrari si descriere corecta a serviciilor pe care le prestati.

5. La fel aveti posibilitatea sa postati anunturi gratuite pe Goodprofi, in rubrica Anunturi, in peste 20 categorii si 1000 de subcategorii.

 

Cu Goodprofi veți economisi timp, bani și plus la toate aveți posibilitatea de a comanda și plasa publicitatea pe site la un preț destul de avantajos, ceea ce vă va oferi șansa să vă aflați mereu în topul căutărilor. 

Goodprofi este aliatul de încredere pentru succesul afacerii tale!