Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a rețelei de profesioniști  Goodprofi.com

Site-ul www.goodprofi.com  va fi  numit  în  continuare  Goodprofi.

Acceptarea Termenilor și Condițiilor
1.1. Acești termeni și condiții constituie acordul legal dintre dvs. și S.C. Goodprofi SRL. Folosirea site-ului www.goodprofi.com (respectiv vizitarea acestuia, înregistrarea, folosirea serviciilor oferite de Goodprofi) implică acceptarea în totalitate și necondiționat a  termenilor și condițiilor de mai jos. Vă rugăm să citiți cu atent pentru a putea să beneficiați de toate serviciile existente pe site. Goodprofi își rezervează dreptul de a face schimbări și modificări fără nici un fel de notificare. Cea mai recentă versiune mereu va putea fi găsită pe această pagină, denumită “Termeni și Condiții”.

Goodprofi garantează neexpunerea datelor confidențiale(număr de telefon, email, adresă, date personale, buletin) publicului, cu excepția cazurilor impuse de lege. Goodprofi interzice dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de al reproduce, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Goodprofi  fără acordul în prealabil semnat de aceasta.

Folosirea site-ului www.goodprofi.com și a serviciilor furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor fizice care au implinit 18 ani și persoanelor juridice, inclusiv  persoane fizice autorizate.


2. Definiții. Următorii termeni ce vor fi folosiți în continuare au următorul înțeles:

2.1. Vizitator - orice persoană fizică care a împlinit vîrsta de 18 ani și are capacitate de exercițiu deplină, care acceseaza site-ul web www.goodprofi.com.

2.2. Utilizator - orice persoană fizică sau juridică care a împlinit vîrsta de 18 ani și a trecut procedura de înregistrare pe site.

2.3. Furnizor - societatea S.C. Goodprofi S.R.L.

2.4. Pagina Goodprofi - site-ul www.goodprofi.com, inclusiv orice secțiune sau subpagină a acestuia reprezintă proprietate privată a companiei, și reproducerea sau producerea parțială a materialelor, preluarea pozelor sau a textului este interzisă.

2.5. Operator/moderator - persoane instruite de către furnizor pentru verificarea/moderarea/acceptarea/respingerea conținutului anunțurilor publicate pe site.

2.6. Intră - este logarea pe site, și poate fi efectuată prin introducerea numărului de telefon, email  și/sau prin intermediul rețelei de socializare Facebook sau Google. Un utilizator poate folosi doar un singur email și număr de telefon. Încercarea de a efectua mai multe conturi ce aparțin aceleiași persoane va fi blocată, iar utilizatorul dat nu-și va mai putea crea cont pe site-ul companiei.

2.7. Parola - este o combinație de simboluri alese de utilizator la înregistrare, sau primită pe email în cazul înregistrării prin intermediul Facebook sau Google. 

2.8. Utilizator neverificat - utilizator înregistrat pe site care nu și-a confirmat adresa de email și numărul de telefon.

2.9. Utilizator verificat - utilizator care și-a confirmat numărul de telefon și adresa de email.

2.10. Profesionist - utilizator verificat  care a trecut  etapa obligatorie  de a deveni profesionist.

2.11. Comandă un Serviciu - anunț plasat de utilizator unde este indicat tipul de serviciu sau lucrare de care are nevoie.

2.12. Beneficiar - persoana fizică și/sau juridică ce a comandat un serviciu pe site.

2.13. Comenzi de la utilizatori verificați - comenzi adăugate pe site de către utilizatori care și-au confirmat numărul de telefon si adresa de email, sau comenzi efectuate la telefon sau prin mesaje.

2.14.  Creditele tale - creditele disponibile pe site. Ele sunt utilizate ca metodă de plată pentru a putea lăsa oferte și propuneri comenzilor existente și valabile pe site. Costul unui credit și pachetele disponibile le găsiți pe pagina “Cumpără credite”. Fiecare comandă din fiecare categorie va avea indicat numărul de credite pe care trebuie să le achitați pentru a putea lăsa o ofertă.  Furnizorul este în drept să modifice prețurile fără nici un fel de notificare în prealabil, insă mereu veți găsi ultimele preturi in secțiunea “Creditele mele”.

2.15. Recenzie - părere/comentariu lăsat de beneficiar căruia i-a fost prestat un serviciu pe site. La fel beneficiarul va putea pune note, de la 1-5 în dependență de calitatea, prețul  și caracterul comunicabil/accesibil a profesionistului. Recenzia poate fi lăsată și de către profesionist vizavi de beneficiarul serviciului primit. Toate recenziile, notele și lucrările efectuate se păstrează pe site, reprezentînd cartea voastră de vizită pe cea mai mare rețea de profesioniști www.goodprofi.com .

3. Aspecte Generale

3.1.  Pentru a comanda un serviciu pe site, trebuie să completați un formular în cadrul site-ului www.goodprofi.com, care să conțină:

categoria și subcategoria care să corespundă serviciului comandat
descrierea pe scurt a serviciului/produsului dorit
descrierea detailată a serviciului
opțional, prețul pe care îl oferiți pentru îndeplinirea acestui serviciu
toate cîmpurile obligatorii în dependență de categoria selectată
3.2. Prin trimiterea anunțului spre publicare către furnizor, utilizatorul declară că este de acord în totalitate cu toate condițiile și prevederile acestui document, și în caz de nerespectare va fi tras la răspundere în conformitate cu prevederile legale.

3.3. Valabilitatea unui anunț este de 30 zile cu posibilitate de prelungire a acestui termen.

3.4.  Serviciile respecta legislația privind protecția consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comerțul electronic și O.G. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanta.

3.5. Utilizatorul care  accesează site-ul  www.goodprofi.com  poate face  comentarii la  adresa  serviciilor și  produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabila. Furnizorul își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbura în vreun un fel viata privata a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuala, conține viruși, texte reprezentînd email-uri în masă sau orice alta forma de spam.

3.6. Prin apăsarea butonului “Înregistrare”, utilizatorul declară că a citit Termenii și Condițiile www.goodprofi.com și agreează și respectă toate prevederile acestuia.


4. Înregistrarea utilizatorului

4.1.  Pentru a deveni utilizator a site-ului trebuie să treceți procedura de înregistrare pe site.  În timpul înregistrării, fiecare utilizator va avea un număr de telefon, o adresă de email și o parolă unică. Parola pe site trebuie să conțină cel puțin 6 simboluri. Dacă alegeți ca metodă de înregistrare, rețeaua de socializare Facebook sau Google, atunci va fi generată o parolă automată. Utilizatorul poate modifica oricînd parola de acces pe site.

4.2. După înregistrare, va trebui să intrați în căsuța poștală   personală indicată pe site și să confirmați emailul, cu excepția dacă vă înregistrați prin intermediul Facebook sau Google.

4.3. După înregistrare, pentru a deveni un utilizator verificat este obligatoriu să confirmați numărul de telefon.

4.4. În caz că nu ați primit email-ul de confirmare sau codul sms, trebuie să apăsați pe ‘’Trimite încă o dată’’, iar dacă nici după a doua încercare nu s-a primit ne contactați pe email sau telefon.

4.5. Email-ul de verificare expediat pe căsuța poștală este valabil doar 3 ore, după expirarea acestui timp, linkul va deveni invalid, și va trebuie să cereți un nou link de verificare.

4.6. Email-ul și numărul de telefon sunt strict conectate cu contul pe care la-ți creat pe site, schimbarea sau modificarea este imposibilă.


5. Drepturile si Obligatiile Furnizorului

5.1. Furnizorul publica toate anunțurile pe site, care respecta si se conformeaza Termenilor si Condițiilor prezentului document.

5.2. Furnizorul va remedia in cel mai scurt timp eventualele disfunctionalitați reclamate de funcționarea site-ului sau daca datele indicate in anunț nu sunt adevărate, anunțul va fi șters.

5.3. Furnizorul nu garanteaza utilizatorilor Website-ului ca acesta va fi disponibil mereu, fara intreruperi si fara devieri tehnice. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea anunturilor, sau postarea acetsora cu intirziere.

5.4. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Anuntului.

5.5. Furnizorul poate modifica/șterge un anunț daca acesta conține continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.

5.6. Furnizorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. De asemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Furnizor.

 

6. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

6.1. Utilizatorul va beneficia  de Serviciile site-lui, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

6.2. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor și Sarcinilor  publicate si declara prin propria răspundere  ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

6.3. Utilizatorul declara că nu va crea sarcini false, nu va face oferte obscene sau care  nu corespund faptelor reale. La fel utilizatorul este deacord cu publicarea fotografiilor adaugate pentru public si respecta drepturile de autor  in privința conținutului publicat.

6.4. In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului îî este interzis preluarea informației de la alte anunțuri existente pe site-ul www.goodprofi.com sau preluare de informații de pe alte site-uri.

6.5. Utlizatorilor le este interzisa crearea de conturi multiple pe site-ul www.goodprofi.com , in cazul în care S.C. Goodprofi SRL depistează aceste fapte, conturile multiple vor fi  blocate.

6.6.Încălcări care pot duce la avertizarea sau pierderea  a statutului de profesionist:

 • Profesionistul  nu și-a îndeplinit prima sarcină;
 • Profesionsitul a primit cinci sau mai multe recenzii negative;
 • Profesionistul și-a indicat detaliile de contact în comentariile pentru sarcină;
 • Profesionistul  a specificat în informațiile de contact in Profilul său pentru a fi publice sau link-uri către site-uri terțe care conțin informații de contact sau oferă posibilitatea de a contacta Antreprenorul în alte moduri, inclusiv site-uri pentru demonstrarea muncii sau portofoliului lor;
 • În comentariile la Sarcini, Profesionistul a folosit limbajul abuziv, insultele, a discutat probleme care nu au legătură cu esența sarcinii;
 • Administrația a primit reclamații din partea clientului privind profesionistul ( comunicare inadecvată, încălcarea acordurilor etc.);
 • Profesionistul  a răspuns la Cesiune, dar a refuzat să o îndeplinească, fără a fi de acord cu Clientul și fără a șterge Oferta, ceea ce a condus la apariția unei situații de conflict sau la eșecul activității;
 • Profesionistul  a răspuns la sarcină, însă a trimis la executarea  sarcinii o altă persoană în loc,  care nu a trecut procedura de verificare (prieten, sora, vecin) fără consimțământul clientului;
 • A încălcat cerințele pentru fotografia plasată în Profil. Fotografia ar trebui să arate profesionistul (față în față), fără străini, obiecte sau animale.
 • Profesionistul  a încălcat regulile de comunicare în chat-ul general și / sau pe Site. Chatul general este serviciul oferit de Site și servește ca un loc în care utilizatorii își pot oferi asistență reciprocă unii altora. În general, chat-ul în comentarii sunt interzise, la fel si  ​​critica și insultele clientilor, profanare, incitarea de conflict,  ceea ce constituie încălcare a Acordului privind utilizarea resurselor goodprofi.com.
 • Profesionistul  a încălcat regulile de comunicare cu Administrația. Administrația este concepută pentru a monitoriza respectarea Acordului privind utilizarea resurselor goodprofi.com. Toți utilizatorii Site-ului ar trebui să folosească numai contacte directe: chat personal, telefon, e-mail cu Administratia . Este interzisă discutarea publică cu Administrația și discutarea acțiunilor sale. Reclamațiile privind acțiunile sau inacțiunea Administrației pot fi trimise prin trimiterea unei scrisori la adresa goodprofi.com@gmail.com.

6.7. Înregistrarea ca utilizator în numele sau în locul altei persoane ("cont fals") este inadmisibila pentru a nu induce  în eroare utilizatorii cu privire la identitatea dvs. utilizând Login și parola unui alt utilizator înregistrat;

6.8. Nu se distorsionează informații despre tine, despre vârsta ta sau despre relațiile tale cu alte persoane sau organizații;

6.9. Nu se poate descărca, stoca, publica, distribui, și oferi acces sau a utiliza orice informație care conține amenințări, discreditează, jignește, denigrează onoarea și demnitatea sau reputația de afaceri sau încalcă intimitatea altor utilizatori sau părți terțe; încalcă drepturile minorilor; lucruri  vulgare sau obscene,ce  conțin imagini pornografice și texte sau scene de natură sexuală care implică minori; ce conțin scene de tratamente inumane ale animalelor; ce conțin o descriere a mijloacelor și metodelor de sinucidere, orice incitare la comiterea ei; promovează și / sau încurajează rasa, religia, ura etnică sau vrăjmășia, promovează fascismul sau ideologia superiorității rasiale, ce conțin materiale extremiste.

6.10. Nu se  promovează activități criminale sau ce conțin sfaturi, instrucțiuni sau linii directoare pentru comiterea infracțiunilor, ce conțin informații cu privire la accesul limitat, inclusiv, dar fără a se limita la secrete de stat și comerciale, informații privind confidențialitatea terților.

6.11. Nu se poate face publicitate sau atragere de consum de droguri, inclusiv „droguri digitale“ (fișiere audio care au un impact asupra creierului uman, informații despre trafic de droguri, rețete de producție și consiliere a acestora cu privire la utilizarea lor este frauduloasă și încalcă, de asemenea, alte drepturi și interese ale cetățenilor și persoanelor juridice sau cerințele legislației Uniunii Europene si a altor tari;

7. Reguli pentru plasarea și executarea sarcinilor

7.1. Este interzisă plasarea sarcinilor al căror scop sau subiect este:

 • De a da și a primi credite, realimentarea conturilor în sistemele de plăți, transferuri de bani, plățile  în favoarea sistemelor de plăți: AlertPay (alertpay.com), c-aur (c-gold.com), e-bullion (e-bullion.com) , e-gold (e-gold.com), Liberty Reserve (libertyreserve.com), Pecunix (pecunix.com), PerfectMoney (perfectmoney.com), Bitcoin (inclusiv schimburi care fac schimb);
 • Atragerea de utilizatori către resurse terțe, site-uri web sau înregistrarea utilizatorilor pe astfel de resurse;
 • Să își publice serviciile și bunurile sau serviciile și bunurile deținute de terți;
 • fabricarea de recenzii;
 • Servicii de natură erotică;
 • Înșelând sau schimbând statisticile site-urilor, numărul de abonați în rețelele sociale etc .;
 • Ordinea de expediere automată sau manuală a invitațiilor și mesajelor către utilizatorii rețelelor sociale, expedieri de e-mail;
 • Furnizare de servicii pentru distribuirea bunurilor Clientului;
 • Medicamente, aditivi alimentari, aditivi biologic activi;
 • Otrăvuri;
 • Stupefiante, substanțe psihotrope și precursorii lor, cultivarea de plante narcotice;
 • Serviciul de stocare, de transport, de fabricare, prelucrare de droguri, precursori de substanțe psihotrope sau analogii acestora, precum și achiziție ilegală, depozitare, transport plante care conțin stupefiante sau substanțe psihotrope sau părți ale acestora, care conțin stupefiante sau substanțe psihotrope;
 • Servicii de organizare a prostituției, implicare în prostituție;
 • Conținut pentru adulți. Orice pornografie. Sex video chat-uri, site-uri care indică plasarea de fotografii sincere;
 • Produse din tutun;
 • Producția de alcool, alcool etilic;
 • Metale prețioase, rare și pietre, bijuterii, inclusiv deșeuri conținând metale prețioase și rare;
 • Bare de aur, investiții în bare de aur. Orice rotație a metalelor prețioase, pietre prețioase naturale sau perle, inclusiv vânzarea de produse din metale prețioase;
 • Servicii de asistență în desfășurarea ostilităților, indiferent de partea în conflict, forme de sprijin (asistență umanitară, furnizare de arme, comunicații, medicamente etc.);
 • Arme și muniții (civile, de serviciu, de incendiu):
 • Dezvoltarea, producția, încercarea, depozitarea, repararea și comerțul, inclusiv principalele părți ale armelor de foc.
 • Muniția, inclusiv muniția și părțile componente ale acestora, cum ar fi cartușele și capsulele.
 • Echipament militar, piese de schimb, componente și dispozitive la acesta, explozivi, sablare, pulbere, toate tipurile de combustibil pentru rachete, precum și materiale speciale și echipamente speciale pentru producția lor, echipamente si personal special al organizațiilor paramilitare și normative - produse tehnice pe teritoriul lor producție și funcționare;
 • Agenți combustibili, mijloace de protecție împotriva acestora și documentație normativo-tehnică pentru producerea și utilizarea lor;
 • Servicii pentru fabricarea / modificarea / repararea armelor de foc, a pieselor lor principale, a munițiilor, a explozivilor sau a dispozitivelor explozive;
 • Pesticidele și substanțele agrochimice sunt limitate în circulație;
 • Substanțe puternice sau otrăvitoare;
 • Jocuri de noroc, inclusiv loterii, case de pariuri și tombole;
 • Forex, licitatii binare, bitcoins;
 • Piramidele financiare, HYIP;
 • Servicii de plasare a informațiilor, materiale care discreditează onoarea și demnitatea unei persoane, încălcarea secretului corespondenței, viața personală;
 • Servicii de creare, utilizare și distribuire de programe informatice malware;
 • Servicii de cardare;
 • Servicii de asigurare a accesului neautorizat la informații despre computer;
 • Servicii de hacking conturile unor terțe părți, extragerea de informații clasificate și modificarea acestora;
 • Mijloace tehnice speciale pentru obținerea în secret a informațiilor;
 • Servicii de difuzare și de vânzare a informațiilor care constituie activități comerciale, de impozitare.


8. Responsabilitatea utilizatorilor și a vizitatorilor

8.1. Vizitatorii înșiși sunt responsabili pentru acțiunile / inactivitatea lor atunci când utilizează resursele și serviciile. Vizitatorii pentru a se asigura că utilizarea resurselor și a serviciilor vor fi efectuate de aceștia într-un mod care nu va încălca drepturile unor terțe părți. Vizitatorii garantează că au dreptul de a utiliza materialele publicate pe site. Vizitatorii se angajează să respecte prezentul acord. Dacă încălcați Termenii si Conditiile Administrația își rezervă dreptul de a restricționa temporar accesul vizitatorilor la site-urile și serviciile (interzicerea temporară), iar în cazul unei grave și / sau repetate încălcări ale acordului de a refuza accesul la servicii și site.


9. Serviciul de mesaje private

9.1. După înregistrare, utilizatorului i se acordă acces la serviciul de mesagerie, care permite schimbul de corespondență cu Administrația și alți utilizatori. Corespondența, efectuată prin intermediul acestui serviciu, nu este personală. Utilizatorul, folosind acest serviciu, acceptă faptul că Administrația are în orice moment dreptul de a citi mesajele trimise.

9.2. Utilizatorul își exprimă consimțământul de a primi mesaje personale de la Administrație în orice moment și orice natură, inclusiv publicitate. Administrația își rezervă dreptul de a completa textul mesajelor trimise de Utilizatori cu materiale promoționale. Administrația nu moderhează (previzualizează, evaluează și filtrează) mesajele trimise de utilizatori între ele. Utilizatorilor nu li se permite să utilizeze Serviciul de mesaje personale pentru:

 • comisia de acțiuni care încalcă legislația Uniunii Europene si a altor state, normele dreptului internațional;
 • descărcarea, transmiterea sau orice alt mod de publicare a informațiilor publicitare neautorizate speciale, scheme de spam, „scheme piramidale“, „scrisori în lanț“
 • descărcarea, transmiterea, transmiterea sau orice alt mod de publicare a materialelor care sunt ilegale, dăunătoare, amenințătoare, ofensatoare moralitate,  defăimător violarea drepturilor de autor, propagandã ura și / sau discriminarea persoanelor pe rasiale, etnice, sex, statut social;
 • descărcarea, trimiterea, transferul sau orice alt mod de publicare a materialelor care încalcă drepturile terților.
 • Administrația își rezervă dreptul de a acorda accesul la mesajele personale ale utilizatorilor către terți în cazurile prevăzute de legislație.

10. Servicii ale Companiei

10.1. Compania poate să verifice Serviciile de utilizator (în continuare - „Servicii“) pentru a furniza informații cu privire la sarcinile postate pe site-ul web al Clientului, precum și servicii pentru a oferi posibilitatea de a găsi executori. Serviciile sunt furnizate de Companie Utilizatorului Verificat, contra unei taxe.

Compania se obligă:

 • să furnizeze serviciile utilizatorilor  verificati în modul și în condițiile specificate în Acordul de resurse goodprofi.com.

Compania are dreptul:

 • să suspende temporar furnizarea către Utilizatorul Verificat al Serviciilor din motive tehnice, tehnologice sau de altă natură care interferează cu furnizarea Serviciilor, eliminând în același timp astfel de motive;
 • de a suspenda furnizarea de servicii și / sau rezilia acordul privind utilizarea resurselor goodprofi.com în procedura extrajudiciara unilaterală prin notificarea utilizatorului pentru a verifica adresa de e-mail specificată de acesta din urmă atunci când se utilizează site-ul web, în ​​caz de încălcare de către utilizator pentru a verifica obligațiile și / sau garanții făcute în conformitate cu Acordul de resurse goodprofi.com.