Livrare/ anulare a serviciilor

Societatea furnizeaza sub forma bazelor de date doar premisele tehnice, prin intermediul carora sunt transmise informatiile (anunturile, comenzile, profesionistii, companiile), fara a exercita nicio influenta asupra continutului anunturilor/ comenzilor/ profesionistilor/ companiilor. Este in special de subliniat ca  Goodprofi nu reprezinta partea contractuala care intermediaza tranzactii nici intr-un domeniu.

Societatea nu este implicata in relatia dintre profesionist si partea interesata de achizitionarea serviciilor , nici in calitate de intermediar, nici in calitate de parte contractuala sau reprezentant al unei parti contractuale. Platforma www.goodprofi.com este  o platformă  online care conectează clientii si profesionistii in acelasi loc: Clienții pot alege profesionistul/ compania in funcție de recenzii, menit să vă ajute la selectarea specialiștilor particulari, dar și companiilor prestatoare de servicii. Aici puteți selecta un meșter, ținând cont de recenziile utilizatorilor. Formularele, exemplele de lucrări efectuate și recenziile clienților reali sunt accesibile tuturor. Contractele negociate ca urmare a unui anunt inserat pe www.goodprofi.com  vor fi incheiate si executate fara participarea Societatii.

Goodprofi SRL nu livrează produse/ lucruri. 

Prețuri servicii/ cumpărare/ anulare

Abonamentul «Standart»  si «Business » este un serviciu cu plată al site-ului Goodprofi , care le permite profesionistilor sa fie pe site-ul companiei.

 

 Servicii promotionale

  1. Ca parte a platformei, Goodprofi pune la dispozitie utilizatorilor, posibilitatea de folosire a serviciilor de promovare contra cost disponibile:

  • Reactualizare – constă în schimbarea poziției Anunțului pe pagina de Listare, având ca scop prezentarea Anunțului unui număr mai mare de Utilizatori potențial interesați. Poziția și vizibilitatea Anunțului reactualizat vor depinde de relevanța acestuia pentru interogarea de căutare, de filtrul de sortare utilizat, precum și de alte Servicii de promovare care pot fi asociate acestuia;

  • Promovare în Listă - constă în afișarea prin rotație a Anunțului, pe pagina de Listare dintr-o anumită Categorie.

  • Promovare Profil Profesionist, constă în afișarea prin rotație a Profesionistului pe prima pagina , pe pagina de Listare in categoria Profesionisti. 

  • Dupa achitarea serviciilor platitorul va fi informat  pe website, ca notificare imediată in Profilul personal despre serviciile/ pachetele achizitionate.

  • Nu se poate anula serviciul achitat, din motiv că odata ce  Clientul devine Profesionist poate accesa toate comenzile de pe platformă. Serviciile achitate sunt nerambursabile.