Întrebări frecvente

Despre noi
Întrebări frecvente
Cum adaug un job?
Cum devii profesionist GoodProfi
Cum funcționează platforma pentru profesioniștii Goodprofi?
Oferte nelimitate

GoodProfi vine să revoluţioneze piaţa serviciilor din ţara noastră. Ideea este simplă, servicii profesioniste doar la un click distanţă. Platforma este destinată tuturor prestatorilor de servicii întrucât au nevoie de rezultate şi plăcere din activitate şi utilizatorilor care vor să economisească timp şi bani.  Calitatea serviciilor prestate de GoodProfi este garantată, și asta pentru că profesioniștii au experienţă, sunt corecţi, verificaţi şi autorizaţi. Înainte de a beneficia de un serviciu, orice utilizator se poate informa despre prestator, are la dispoziţie recenziile anterioare ale consumatorilor, pentru a exclude deficitul de încredere şi lipsa de de transparenţă.

GoodProfi însemnă servicii diverse din peste 20 de domenii diferite precum economie, agricultură, industrie, comerţ, transport, învăţământ, sănătate, prestate de companii din diferite ţări. Utilizatorii îşi pot alege exact sarcinile de care au nevoie, în funcţie de necesităţi şi scopuri.  Au la dispoziție o serie de filtre care îi vor ajuta să găsească în cel mai scurt timp posibil serviciul necesar. Avantajul companiilor este că pot beneficia de o vizibilitate sporită de pe urma solicitărilor, se pot alege totodată cu recenzii şi recomandări, devenind profesionişti de top. Companiile care prestează servicii pe GoodProfi îşi pot îmbunătăţi performanţele afacerii, adaptându-se cerinţelor fiecărui consumator, din orice ţară.

Totodată, consumatorii pot contribui la dezvoltarea imaginii profesioniştilor, pot beneficia de servicii ale companiilor care se găsesc şi pe alte pieţe. Utilizatorii înregistrați pe GoodProfi au doar de câștigat. Ei beneficiază de servicii calitative la orice oră în orice zi, căutare rapidă inclusiv şi de produse, cu posibilităţi de comparare a preţurilor. Comoditatea sporită este asigurată clienţilor GoodProfi și cel mai importat reduceri, întrucât profesioniștii din același domeniu vor fi mereu într-o ușoară competiție.

Alege GoodPofi și satisface-ți necesitățile chiar de la tine acasă!

 

Întrebări generale

Cum să devii un profesionist de succes pe Goodprofi?

Care sunt beneficiile de a deveni un profesionist pe Goodprofi?
Ai grafic flexibil, venit stabil, servicii securizate( clientul nu are acces la datele personale ale profesionistului, decât după ce este acceptat la sarcină), libertate în alegere, economisiți bani pe publicitate( nu investiți în banere publicitare pe site-uri care nu au tangență cu domeniul și aplicați direct la sarcina care vă interesează) și  găsești mereu  clienți reali. Una din prioritățile noastre este că fiecare profesionist are propria sa carte de vizită pe goodprofi.com, unde are un portofoliu de lucrări, recenzii și comentarii din partea clienților și un rating pe care îl primește în funcție de lucrul efectuat. 
Ca să devii un profesionist de succes pe Goodprofi trebuie să urmezi câțiva pași simpli care îți vor asigura un  bun volum de lucru și o carieră în domeniul în care activezi.  Trebuie să fii mereu pe fir, poți să te abonezi la categorii sau la subcategoriile de sarcini care te-ar interesa, și să primești notificare direct pe email, pentru a trimite o ofertă. Atunci când trimiți o ofertă, este necesar să scrii și un text, o motivație de ce beneficiarul să te aleagă pe tine. Încearcă să fii sincer și să motivezi prin profesionalism de ce anume tu ești candidatul potrivit. Adaugă mereu poze ale lucrărilor efectuate pentru ca viitorii clienți să te poată aprecia mai bine. Cere beneficiarilor cărora le-ai îndeplinit sarcina să lase o recenzie, un comentariu pe profilul tău pe Goodprofi pentru a avea un rating ridicat.

 

De ce poți fi blocat și privat de dreptul de a fi Profesionist?

- În cazul în care Profesionistul  nu și-a îndeplinit prima sarcină;

- În cazul în care Profesionistul a primit cinci sau mai multe recenzii negative;

- În cazul în care Profesionistul și-a indicat detaliile de contact în comentariile pentru sarcină;

- În cazul în care Profesionistul  a specificat informațiile de contact in Profilul său pentru a fi publice sau link-uri către site-uri terțe care conțin informații de contact sau oferă posibilitatea de a contacta Antreprenorul în alte moduri, inclusiv site-uri pentru demonstrarea muncii sau portofoliului lor;

- În cazul în care în comentariile la Sarcini, Profesionistul a folosit limbajul abuziv, insultele, a discutat probleme care nu au legătură cu esența sarcinii;

- În cazul în care Administrația a primit reclamații din partea clientului privind profesionistul ( comunicare inadecvată, încălcarea acordurilor etc.);

- În cazul în care Profesionistul  a transmis oferta la sarcină și a fost acceptat să îndeplinească sarcina, dar a refuzat să o îndeplinească, fără a primi acord de la Client și fără a șterge Oferta, ceea ce a condus la apariția unei situații de conflict sau la eșecul activității;

- În cazul în care Profesionistul a propus oferta și era acceptat pentru executare la sarcină, însă a trimis la executarea  sarcinii o altă persoană în loc, care nu a trecut procedura de verificare (prieten, soră, vecin) fără acord din partea clientului;

-  În cazul în care Profesionistul a încălcat cerințele pentru fotografia plasată în Profil. Fotografia ar trebui să arate profesionistul cu fața completă, fără alte persoane, obiecte sau animale.

- În cazul în care Profesionistul  a încălcat regulile de comunicare în chat-ul general și / sau pe Site. Chatul general este serviciul oferit de Site și servește ca un loc în care utilizatorii își pot oferi asistență reciprocă unii altora. Chat-ul în comentarii sunt interzise, la fel și ​​critica și insultele clienților, profanare, incitarea de conflict, ceea ce constituie încălcare a Acordului privind utilizarea resurselor Goodprofi.com.

- În cazul în care Profesionistul  a încălcat regulile de comunicare cu Administrația. Administrația monitorizează respectarea Acordului privind utilizarea resurselor Goodprofi.com. Toți utilizatorii Site-ului ar trebui să folosească numai contacte directe: chat personal, telefon, e-mail cu Administrația . Este interzisă discutarea publică a acțiunilor Administrației. Reclamațiile privind acțiunile sau inacțiunea Administrației pot fi trimise prin trimiterea unei scrisori la adresa goodprofi.com@gmail.com

- În cazul în care utilizatorul se înregistreaza sub alt nume, sau folosește datele altei persoane ("cont fals"). Acest lucru este inadmisibil, pentru a nu induce  în eroare utilizatorii cu privire la identitatea dvs. utilizând Login și parola unui alt utilizator înregistrat;

- În cazul în care utilizatorul indică în datele personale la înregistrare informații false, despre vârsta sau despre relațiile sale cu alte persoane sau organizații;

- În cazul în care utilizatorul descarcă, stochează, publică, distribuie, oferă acces sau utilizează orice informație care conține amenințări, discreditează, jigniri, denigrează onoarea și demnitatea sau reputația de afaceri sau încalcă intimitatea altor utilizatori sau părți terțe; încalcă drepturile minorilor; foloseste pe sait lucruri  vulgare sau obscene,ce conțin imagini pornografice și texte sau scene de natură sexuală care implică minori; ce conțin scene de tratamente inumane ale animalelor; ce conțin o descriere a mijloacelor și metodelor de sinucidere, orice incitare la comiterea ei; promovează rasismul, discriminarea, promovează fascismul sau ideologia superiorității rasiale, ce conțin materiale extremiste.

-  În cazul în care utilizatorul promovează activități criminale sau ce conțin instrucțiuni sau linii directoare pentru comiterea infracțiunilor, ce conțin informații cu privire la accesul limitat, fără a se limita la secrete de stat și comerciale, informații privind confidențialitatea terților.

Cum un profesionist nou înregistrat să reziste concurenței pe site?

Completați profilul personal.
Indicați în cabinetul personal datele despre tine: ce experiență ai, unde ai studiat, ai lucrat. Indicați toate beneficiile pe care clientul le va primi în cazul în care te va alege ca executor al sarcinilor sale.
Marcați categoriile de sarcini în care sunteți gata să lucrați. Afișați gama de servicii pe care le furnizați și costul acestora.
Încărcați poze cu exemple de lucru efectuat de D-stra. Recomandăm acest lucru tuturor profesioniștilor .

De exemplu, dacă intenționați să prestati serviciu de curierat, încărcați fotografia cu mijloacele pe care le folosiți pentru aceasta (mijloace de transport sau alte mijloace pentru evidența și predarea pachetelor), sau poze cu lucrul efectuat.
Atenție!- profilul nu vă permite să specificați informații de contact: telefon, e-mail, linkuri către servicii ale unor terțe părți, acest lucru va duce la anularea statutului de profesionist.

Cine crează sarcinile pe Goodprofi?

Clienții Goodprofi.com sunt oameni obișnuiți care au nevoie de serviciile tale acum. Tot ce trebuie să facă profesioniști - este să descrie în detaliu serviciul care oferă,prețul și condițiile furnizate (execuție calitativă, accelerată sau ieftină) pe baza cărora clientul vă va alege să efectuați serviciile.

Evaluarea și recenziile pe site

Evaluarea profesioniștilor se bazează pe evaluarea clienților. Cu cât este mai mare ratingul-cu atât este mai mare posibilitatea de a obține comenzi pentru îndeplinirea sarcinilor.

Rolul principal în calcularea ratingului este numărul de sarcini executate calitativ. Pentru a lua o poziție înaltă-efectuați multe sarcini de calitate.

 

Profesionist pe GoodProfi înseamnă venituri suplimentare în bugetul companiei tale. Acest lucru este simplu. Trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli de înregistrare. Platforma oferă posibilitate de utilizare atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice. Profesionist pe GoodProfi poate fi orice companie, fie că este vorba de un start-up sau o firmă cu experienţă şi activitate de lucru de peste 20 de ani. Disponibilă 24/7, mecanismul de înregistrare  este foarte simplu:

CONTRACTUL CARE SE ÎNCHEIE CU GOODPROFI

  1. Accesezi GoodProfi.com şi verifici sarcinile înregistrate de consumator. Puteţi solicita oferta simplu, rapid şi uşor;

  2. Toate sarcinile din domeniul dat, înregistrate pe platformă vor fi notificate instant;

  3. Prestatorul de servicii poate vedea toate ofertele într-un timp foarte scurt;

  4. Alege consumatorul care a venit cu sarcina şi oferă-i serviciile tale.

Mai mult decât atât companiile pot alege modul, dar și ora la care poate deservi clientul. Costul serviciului va fi stabilit între client și prestatorul de servicii.

Publicitatea este un aspect foarte important. GoodProfi îți garantează vizibilitate maximă printre clienții din toate colțurile țării, iar dacă vrei să treci în topul profesioniștilor, poți beneficia și de  o reducere pentru plasarea publicității pe site. GoodProfi îți asigură protecția datelor personale.

Și cum un adevărat profesionist evoluează în permanență, toate reușitele tale le poți arăta clienților chiar aici pe pagina GoodProfi.com. 

Goodprofi  - Prima și unica platformă din Europa ce conectează Profesioniștii și Clienții într-un singur loc. Peste 20 de domenii de servicii, peste 1000 de subdomenii și servicii de calitate.

Cum functioneaza?

Clientii comanda un serviciu pe site ( de exemplu: Cristina are nevoie de bona pentru copilul sau de 2 ani in Chişinău, de Luni - Vineri, si este disponibila sa achite 4000 lei lunar), acest job apare pe Goodprofi, in categoria Joburi!

Profesionistii( persoanele  care s-au inregistrat pe platforma ca presteaza servicii de bonă in categoria Mama si Copilul/ Bone ) primesc notificare pe email si pe Goodprofi despre faptul că in categoria dată a apărut un nou job. 

Toți profesionistii care sunt interesați de jobul dat, pot lăsa oferta si datele sale de contact in privat Clientului. 

Clientul  poate discuta cu toti Profesionistii si in final il alege doar pe unu. 

Pachete de Oferte Nelimitate pe Goodprofi

Pachetele de oferte nelimitate vă permit să lăsați un număr nelimitat de oferte la toate sarcinile din categoriile selectate. Pentru a achiziționa pachetul, selectați categoriile sau subcategoriile existente pe site.